Kategorije proizvoda

2501034-BEŽIČNE BLUETOOTH SLUŠALICE

19.99 € (151.00 kn)

BEŽIČNE BT SLUŠALICE.


Zaista bežične slušalice za uho, zajedno s kutijom za punjenje.

BLUETOOTH SUČELJE

Slušalice su opremljene bežičnim Bluetooth sučeljem, što vam omogućuje povezivanje slušalica s uređajem za reprodukciju bez ikakvih kabela! Prenesite glazbu izravno na svoje slušalice i doživite slobodu koju nećete doživjeti sa žičanim slušalicama. Ploče osjetljive na dodir smještene na svakoj slušalici omogućuju vam kontrolu glazbe i glasnoće bez vađenja telefona iz džepa.

FUNKCIJA BT SLUŠALICA

Mikrofoni ugrađeni u slušalice omogućuju vam da ih koristite kao Bluetooth slušalice i obavljate pozive bez držanja telefona uz uho. Panel osjetljiv na dodir omogućuje vam da odgovorite na poziv ili ga prekinete, a glasovne poruke će vas obavijestiti koji vas broj zove. S BT180 možete telefonirati i nikada ne trebate vaditi telefon iz džepa!

NEOGRANIČENA SLOBODA

BT180 su istinski bežične slušalice - svaka slušalica je zaseban uređaj koji nije međusobno povezan nikakvim kabelom. Ovaj dizajn osigurava najveću moguću slobodu i udobnost korištenja. Zbog činjenice da su slušalice zasebni uređaji, možete koristiti samo jednu slušalicu, pa čak i upariti svaku od njih s drugim uređajem!

MULTIFUNKCIONALNA TORBICA

Slušalice također dolaze s kompaktnom kutijom za jednostavno spremanje. Torbica također funkcionira kao prijenosni izvor napajanja koji puni slušalice kada se ne koriste. Visoka razina integracije slušalica s kućištem omogućuje automatsko uparivanje slušalica s uređajem kada se izvade iz kućišta ili automatsko isključivanje kada se odlože.

 

Model BT180
Način povezivanja Bežični
Bežično sučelje Bluetooth 5.0
Radni raspon Do 10 metara
Mikrofon Da
Napajanje Ugrađena baterija
Kapacitet baterije Slušalice: 2 x 30 mAh
Kućište: 300 mAh
Radno vrijeme 3 - 4 sata
Vrijeme punjenja 1 sat
Boja Bijela
Dimenzije Kutija: 55 x 45 x 21 mm
Slušalica: 40 x 17,5 x 17,5 mm
Uključeno 1 x torbica za punjenje
2 x bežične slušalice
1 x kabel za punjenje

Galerija fotografija