Kategorije proizvoda

1702062-NOŽ ZA SKIDANJE IZOLACIJE KABELA

19.99 € (151.00 kn)

Nož za skidanje
Nož za skidanje  izolacije su oprema koja bi trebala biti u kutiji s alatom ne samo profesionalnog električara, već i svakog DIY entuzijasta koji se često bavi raznim vrstama popravaka kod kuće. Rebel rotirajući nož za skidanje izolacije omogućuje brzo i precizno skidanje izolacije s električne žice promjera 10 - 25 mm.

Pitate se kako ukloniti izolaciju s kabela? To možete učiniti kod kuće, običnim nožem, ali u mnogim slučajevima ovo je rješenje riskantno, jer se može oštetiti vaša električna instalacija. Skidač žice s dubinom rezanja od 0 - 6 mm i s mogućnošću rezanja uzduž, spiralno i obodno, jamči vam sigurnost i preciznost, zahvaljujući kojoj ćete izbjeći probleme i kvarove.

Korištenje serije alata za skidanje žice Rebel Tools vrlo je jednostavno. Oprema ima podesivi nastavak držača kabela, tako da je dovoljno umetnuti kabel i postaviti držač u željeni položaj, a zatim zategnuti nož za izvlačenje. Sada preostaje samo okrenuti nož kako biste prerezali izolaciju i čvrstim pokretom izvući žicu.


Galerija fotografija