Kategorije proizvoda

1201043-NAGLAVNA LED SVJETILJKA 1W

7.96 € (61.00 kn)

LTC prednja svjetla su proizvodi koji kombiniraju pažljivu izradu i visoku kvalitetu korištenih materijala. Elektroničke komponente korištene u baterijskim svjetiljkama su izdržljive i dugotrajne te omogućuju dugotrajno nesmetano korištenje uređaja. LTC proizvodi će se svidjeti i najzahtjevnijim kupcima.

COB LED

Glavni izvor svjetlosti svjetiljke je COB dioda visoke svjetline s dometom do 80 m. Korištenje LED tehnologije smanjuje potrošnju energije uređaja, što se prevodi u kompaktniji dizajn, manju težinu i dulje trajanje baterije .

NAPAJANJE NA BATERIJE

Proizvod se napaja s tri AAA baterije (nisu uključene). Korištenje takvog izvora napajanja omogućuje mnogo sati neprekidnog rada svjetiljke. U slučaju pražnjenja, jednostavno izvadite istrošene baterije i zamijenite ih novima. Korištenje popularnih ćelija znači da ćete ih dobiti u svakoj trgovini. Također je moguće koristiti punjive baterije.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Traka od elastičnog materijala povećava udobnost korištenja, a ugrađena prilagodba omogućuje savršeno prilagođavanje promjeru glave korisnika. Pomični nosač svjetiljke omogućuje vam promjenu kuta upada svjetlosti u odnosu na čelo korisnika. Svjetiljka je izuzetno lagana, nakon par minuta privikavanja ne osjećate je na glavi!

3 NAČINA OSVJETLJENJA

Uređaj ima tri različita načina osvjetljenja, što korisniku omogućuje prilagođavanje osvjetljenja danoj situaciji.

 • 50% svjetline, kontinuirano svjetlo
 • 100% svjetlina, kontinuirano svjetlo
 • Brzo treperenje
 • Ocjena LTC
  Model LL49
  Vlast 3 x AAA / R03 (nisu uključeni)
  Tehnologija rasvjete LED
  Vrsta diode ŠTO B
  Vlast 1W
  svjetlosni tok 60 lm
  Recepcija 80 m
  Broj načina rada 3
  Ugrađeno podešavanje Da
  Razina sigurnosti IP67
  Materijal izrade Plastični
  Boja Crno i crveno


Galerija fotografija